Hoe een laserpen te kiezen?

1. Gebruik het bij een gelegenheid, zoals nachtrijden, nachtvissen, kamperen, speleologie, inspecties, enz.

2. Batterij: de 5mW laserpen heeft twee soorten algemene batterij en lithiumbatterij. Hoewel de lithiumbatterij een oplaadbare batterij is, is de levensduur bijna 2 jaar en duurt de levensduur van de LED ongeveer 10 jaar. Het kan worden geselecteerd op basis van de werkelijke situatie.

3. Module: Wanneer de module nog steeds in gebruik is, is het voor het blote oog moeilijk om onderscheid te maken tussen zijn goede en slechte. Het kan de consistentie van de module zien wanneer deze verlicht is.

4. Diafragma: een goed laserpen-diafragma is een uniforme cirkel en een slechte LED-zaklampspot is verdeeld in groene en blauwe ongelijke verdeling.

5. Vermogen: Een goede groene laserpen heeft een hoog vermogen en een langzame vervalsnelheid.

6. Waterdicht: een goede laserpointer heeft een waterdichte functie en goede schokbestendigheid, dat wil zeggen, bestendigheid tegen vallen.

7. Uiterlijk: dit is beter dan ik zal zien, ik zal niet meer zeggen. Ik koos voor een behuizing van aluminiumlegering die mooi is.

8. Merk: Merk is een andere definitie van kwaliteit. Zonder goede kwaliteit kan het een beroemd merk worden. Daarom moet u bij het kiezen van een 50mW laser pointer weten wat het merkflitslicht is. Afhankelijk van de mate van uitkering bij de hand, kunt u verschillende merken zaklampen kiezen.

De golflengte van het groene lasercentrum kan zich bevinden in het ultraviolet, zichtbaar, nabij-infrarood en middenverre infrarood. Het kan in meerdere banden zijn en elk bestrijkt een volledige supercontinuum-band. Daarom kan elke groene laser worden gebruikt om de kleine fysieke en fysieke eigenschappen te realiseren. De multimodale detectie van chemische processen en fysische eigenschappen van materialen verkrijgt een verscheidenheid aan rijke en gevarieerde informatie, waardoor een diepgaand en gedetailleerd begrip en begrip van de kleine bewegingsstaat wordt geboden.

Als het gaat om welk merk laserpointer de beste is, weten mensen die weten dat ze de laserpointer goed begrijpen, dat dit door iedereen wordt herkend. Dat is de beste moet de VS SUPERFIRE zijn, dit is geen twijfel. Of het prestatiemateriaal is of de prijs is het meeste vee. Er wordt gezegd dat het Amerikaanse leger is uitgerust met deze apparatuur. Over het algemeen is de prijs van LED-zaklampen relatief hoog. De prijs is over het algemeen meer dan duizend tot tweeduizend. De HID is nog hoger. De algemene prijs is dat het tussen een paar duizend en tienduizenden ligt.

Het overdraagbare vermogen neemt toe in het vierkant. Daarom is voor de realisatie van de injectie van hoogvermogen pomplicht enerzijds de hoge helderheid pompbrontechnologie ontwikkeld om de helderheid van het pomplicht te verbeteren. Vooral in de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van 10mW laserpen en dubbel bekleed vezelproductieproces, is het uitgangsvermogen van groene laser toegenomen van de eerste paar honderd milliwatt naar het kilowatt-niveau. Bij hun experimenten werd een met Yb gedoteerde vezel gebruikt in een rechthoekige binnenbekleding, en een draad van 50 meter werd in een ringvorm gewikkeld en luchtgekoeld met een kleine ventilator.

In de laatste evaluatiefase zal het volledige systeem in de eindgebruiker worden geplaatst en worden getest en geëvalueerd in de productiepraktijk. In het begin neemt elke eindgebruiker een toepassingsgebied aan. Dit apparaat moet het promoten als een belangrijk productietool samen met de Industry Federation. Taak 8 is de technische en administratieve verbetering van dit uitdagende project.

Dit is natuurlijk alleen maar om te zeggen dat de baas in de laserpen industrie nu is, maar het beste wat je niet per se leuk vindt. Ik hou niet per se van de beste. Iedereen zou moeten weten dat dit genoeg is om de juiste keuze voor hen te maken. In feite zijn er enkele goede dingen in China. Als liefhebber van een laserpen moet je nog steeds meer binnenlandse producten ondersteunen, zodat er betere binnenlandse merken zijn. Net als een mobiele telefoon, Apple verkoopt zo duur, er zijn nog zoveel mensen te koop, dit is zijn vakmanschap en de prestaties zijn inderdaad ’s werelds beste vakmanschap, het is vanwege de steun van zoveel mensen, het heeft kracht en kracht om doe dit product, dat een goedaardige cyclus vormt.

1mW groene laserpen

In eigen land zijn de betere vergelijkingen zoals Xiaomi, Huawei en Meizu te danken aan de steun van veel mensen in hun producten, en ze kunnen zich stap voor stap tot op de dag van vandaag ontwikkelen. In het bijzonder staat Xiaomi bekend als de appel van China. Het is duidelijk dat er ook goede goederen in China zijn. De 1mW groene laserpen is hetzelfde, ik hoop dat iedereen teveel aandacht kan schenken aan die binnenlandse merken. Daarom is het bij de ontwikkeling en ontwikkeling noodzakelijk om volledig rekening te houden met de uitstekende warmtedissipatiemiddelen om de veiligheid en het uiterlijk van het product te waarborgen. Vanwege de miniaturisatie, miniaturisatie en integratie van apparaten, moeten de vereiste warmtedissipatie en koelingsmethoden compact, betrouwbaar, flexibel en zeer efficiënt zijn.

http://tran1984.vnweblogs.com/

https://laserkopen.1minutesite.es/de_laserpen_met_de_lader.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *